Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Arkisto

Menestystarinat

Merivaaran OpenOR-saliohjausjärjestelmä ja Q-Flow-valot Epsomin sairaalan uuteen integroituun leikkaussaliin

Merivaaran jakelija Bender UK on varustanut Lounais-Lontoossa sijaitsevan Epsomin sairaalan Elective Orthopaedic -keskuksen (SWLEOC) äskettäin käyttöön otetun leikkaussalin uusimmalla integroidulla digitaalitekniikalla.

Uusi järjestelmä ohjaa tekniikkaa toimenpiteissä

Uppsalan akateeminen sairaala on varustanut uudet leikkaussalit täysin uudella konseptilla. Käyttöön otetaan edistynyt integrointijärjestelmä, joka ohjaa periaatteessa suurinta osaa salin toiminnoista ja lääkinnällisistä laitteista.

Ruotsin modernein terveystalo

Göteborgin eteläpuolella Mölndalissa komeilee upouusi rakennus, jonka ulkopinta on lasia. Päivänvalo tulvii sisään lasiseinien läpi. Rakennusta ympäröivä terassi toimii väliseinän tapaan ja säästää lämmitysenergiaa. Gold-ympäristöluokituksen saanut rakennus on ensimmäinen lajiaan Euroopassa. 

Interaktiivinen suukirurgian oppimisympäristö Reykjavikissa

Kun leikkaus videokuvataan, suukirurgit ja opiskelijat pääsevät livevideon ja kuvien välityksellä omakohtaisesti perehtymään kirurgisiin tekniikoihin ja toimintatapoihin.

Practico tuo mukavuutta ja turvallisuutta chileläiseen sairaalaan

Chilessä toimiva Hospital de Melipilla on ottanut käyttöönsä Practico-leikkauspöydän. Pöytä parantaa niin leikkaustiimin kuin potilaidenkin turvallisuutta ja mukavuutta.

Sairaala nro 8 valmiina palvelemaan olympialaisiin tulevia kilpailijoita ja kisavieraita

Sotšissa Venäjällä sijaitsevasta Krasnaja Poljanan sairaalasta (Sotšin kaupunginsairaala nro 8) on sadan vuoden historiansa aikana kasvanut useisiin lääketieteen alueisiin erikoistunut hoitolaitos, jonka ominta aluetta ovat muun muassa leikkaukset, neurologia ja kuntoutushoidot. Merivaara toimitti sairaalaan remontin aikana laajan valikoiman kalusteita leikkauspöydistä ja -valoista tutkimuspöytiin ja sänkyihin.

OpenOR valittiin yhdistämään leikkaussalin toimintoja

Dolomiti Sportclinic on uusi terveysklinikka Dolomiittien kauniiden vuoristomaisemien keskellä Italiassa. Sen kahden leikkaussalin rakentamisen sai vastuulleen Dimensione Groupin Ospital-osasto.  Dimensione johti suunnittelu- ja rakennusprosessia ja valitsi uuden klinikan varustamiseen uusinta teknologiaa, muun muassa Merivaaran uraauurtavan OpenOR-järjestelmän kuvanhallintaan ja etäkonsultointiin.

Vaivatonta etäkonsultaatiota ja kuvanhallintaa päiväkirurgiaosastolla

Päijät-Hämeen keskussairaalan päiväkirurgiaosasto on ottanut käyttöön Merivaaran integroidun saliohjausjärjestelmän, OpenOR:n. Järjestelmän kosketusnäytön avulla hallitaan leikkaussalin kuvalähteitä ja monitoreja päiväkirurgisissa tähystystoimenpiteissä. Lisäksi he käyttävät OpenOR:ää etäkonsultaatiotilanteissa ja opetuksessa.

Katso video!

Syöpätautien klinikka luottaa Merivaaran sänkyihin

Helsingin yliopistollisen keskussairaalan (HYKS) syöpätautien klinikalla hoidetaan päivittäin lähes 500 potilasta. Tämä asettaa korkeat vaatimukset sekä henkilökunnalle että työvälineille. Merivaaran sänkyjen modernisointi sähkökäyttöisiksi helpottaa ja tehostaa huomattavasti henkilökunnan työskentelyä ja lisää potilasmukavuutta.

Korkeatasoista kirurgiaa vanhojen raamien sisällä

Töölön sairaala Helsingin keskustassa on jo yli 80 vuoden ajan auttanut vakavasti loukkaantuneita ja haavoittuneita potilaita eri puolilta Suomea. Aikanaan Suomen Punaisen Ristin sairaalaksi perustettu Traumasairaala oli ensimmäinen laatuaan Suomessa 1930-luvun alussa. Maine työikäisten ja nuorten korjauspaikkana on nykyään vahva ja tänä päivänä Töölön sairaalassa tehdään noin 13 000 leikkausta vuosittain.   

ECMO-asiantuntijat Karoliinisessa yliopistosairaalassa pelastavat ihmishenkiä ympäri Skandinavian

Karoliinisen sairaalan ECMO-yksikkö muutti suurempiin tiloihin vuonna 2011. Koska rakennus on vanha, matala kattokorkeus aiheutti ongelmia leikkaussalin välineiden ja valaisinten asentamisessa. 

Joustavampaa palvelua Plastikkirurggruppenin asiakkaille

Tyylikkäästi sisustettu vastaanotto kietoo asiakkaat raikkaaseen ja kodikkaaseen ilmapiiriin. Viihtyisässä odotushuoneessa on sohvia, aikakauslehtiä ja televisio. Hiljattain kunnostettu yksityinen lääkäriasema tarjoaa valikoiman plastiikkakirurgisia palveluita sekä asiakkaille, jotka tulevat omasta aloitteestaan, ​​että maakäräjien lääkärin lähetteellä saapuville asiakkaille.

 

Räätälöity leikkauspöytä tehostaa työympäristöä

Jatkuvasta potilaiden nostamisesta johtuvat rasitusvammat olivat aiemmin arkipäivää SÄSin sairaalan päiväkirurgisella osastolla Boråsissa, Ruotsissa. Merivaara kehitti yhdessä leikkaussalitiimin kanssa uusia, ergonomisempia välineitä helpottamaan jokapäiväistä työtä. Nyt heillä on käytössä Promerix-leikkauspöytä ja moottoroidut jalkatuet helpottamaan jokapäiväistä työtä.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää