Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tapahtuman tiedot

Modulaarinen leikkaussali – mahdollista sujuva leikkaustoiminta!

Tulevaisuuden laadukas ja kustannustehokas leikkaussali – toteuta parhaat käytännöt!

Sairaalarakentamisessa eletään aktiivisia vuosia, kun SOTE-kenttä on myllerryksessä ja samalla suuri osa vanhasta rakennuskannasta alkaa olla elinkaarensa päässä. Tekniikan määrä rakennuksissa lisääntyy ja erikoistiloille, kuten leikkaussaleille, asetetaan entistä tiukempia vaatimuksia. Perinteisen rakentamistavan rinnalle on noussut modulaarisia leikkaussaliratkaisuja, joilla tavoitellaan parempaa laatua, nopeampaa toimitusta sekä kustannustehokkuutta.

Koulutus tarjoaa läpileikkauksen leikkaussalirakentamiseen, keskittyen erityisesti markkinoille tulleisiin uusiin ratkaisuihin, kuten modulaariseen rakennustapaan, puhdastilarakenteisiin ja ”avaimet käteen”-kokonaistoimituksiin. Koulutuksessa saat hyvät perustiedot tämän päivän leikkaussalirakentamisesta. Opit suunnittelun ja toteutuksien parhaita käytäntöjä. Tiedät mitä modulaarinen leikkaussali, puhdastila tai kokonaistoimitus tarkoittaa ja osaat valita omaan uudistamishankkeeseesi parhaiten sopivan toteutusmallin.

Aiheita lähestytään osittain case-esimerkkien ja työpajatyöskentelyn kautta. Koulutuksen aikana voit käyttää mahdollista omaa uudistamishankettasi alustana ja työstää sitä eteenpäin.

Hyppää mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää