Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

0
Rajaukset

Uutiset

29. kesäkuuta 2017

Muotoilu on avain parempaan työympäristöön ja potilasturvallisuuteen

Teollisessa muotoilussa ei ole kyse pelkästään estetiikasta. Sillä voidaan ratkaista todellisia ongelmia, kuten Q-Flow -leikkausvalaisimella on tehty. “Suomalainen design on erittäin käytännöllistä. Q-Flow on helposti lähestyttävä, koska leikkaussalihenkilökunta ei halua huolehtia monimutkaisista laitteista. Leikkausvalaisin suunniteltiinkin erittäin helppokäyttöiseksi", kertoo Merivaaran tuotekehitysjohtaja Jyrki Nieminen.

Lue lisää

3. huhtikuuta 2017

Merivaaran leikkausvalaisin voitti kansainvälisen Red Dot Design -kilpailun

Merivaara Oy on saanut arvostetun Red Dot ‑palkinnon uudelle leikkaussalivalaisimelleen. Q‑Flow™-valaisimessa on käytetty alaa mullistavaa muotoilua, jonka huippulaatu on nyt tunnustettu kansainvälisessä muotoilukilpailussa. Palkinto myönnettiin Red Dot Award: Product Design 2017 ‑sarjassa. Valaisin voitti aiemmin tänä vuonna Fennia Prize Grand Prix ‑palkinnon.

Lue lisää

27. maaliskuuta 2017

Kuinka leikkaussali-infektioriskiä voidaan pienentää?

Sairaalainfektiot ovat globaali ongelma, jotka tuottavat ylimääräistä huolta potilaille ja hoitohenkilökunnalle sekä lisäävät kustannuksia yhteiskunnalle. 

Infektioriskiä voidaan pienentää useilla eri tavoilla, kuten käsihygienialla ja käyttämällä oikeanlaisia käsineitä, maskeja ja vaatteita. Tämä on kuitenkin vain pieni osa kokonaisratkaisua.

Lue lisää

19. tammikuuta 2017

Merivaaran Q-Flow-leikkaussalivalaisimelle teollisen muotoilun Fennia Prize Grand Prix

Suomalaisen terveysteknologiayhtiö Merivaara Oy:n suunnittelemalle ja valmistamalle leikkaussalivalaisimelle on myönnetty yksi Suomen merkittävimmistä muotoilualan tunnustuksista Fennia Prize Grand Prix -pääpalkinto. Q-Flow-valaisin on esillä yleisölle avoimessa palkintonäyttelyssä 20.1.–12.2.2017, minkä jälkeen se jatkaa kiertueelle Rovaniemen Arctic Design Weekiin.

Lue lisää

23. marraskuuta 2016

MeriConnect helpottaa ja tehostaa leikkausten yhteydessä tuotettujen videoiden ja kuvien käsittelyä

Noninvasiivisten leikkausten ja uuden lääketieteellisen tekniikan myötä video- ja kuvatallenteiden käyttö leikkaussalissa yleistyy jatkuvasti. Sairaaloissa on kiinnitettävä yhä enemmän huomiota myös hoidon laatuun, mikä lisää jäljitettävyyden tarvetta. Merivaaran uusi ratkaisu, MeriConnect™, antaa kirurgeille mahdollisuuden tarkastella ja muokata kuvia ja videoita oman työpöytänsä ääressä välittömästi leikkauksen jälkeen. Näin säästyy aikaa, leikkaussalin potilasvaihto nopeutuu ja potilasturvallisuus paranee. 

Lue lisää

15. marraskuuta 2016

Pohjola Sairaalan uusiin toimipisteisiin älykkäät Inoroom™-leikkaussalit

OP Ryhmään kuuluva Pohjola Sairaala hankkii uusiin rakennettaviin sairaaloihinsa Inoroom™-leikkaussalit. Inoroom™ on älykäs leikkaussali-innovaatio, jonka takana on kolme suomalaista oman alansa huippuosaajaa: Halton, Hermetel ja Merivaara.  Sopimus käsittää neljän leikkaussalin toimittamisen Ouluun ja kolmen Kuopioon. 

Lue lisää

14. marraskuuta 2016

Merivaaralta uusi Q-Flow-leikkausvalaisin

Merivaaran uusi Q-Flow™-leikkausvalaisin parantaa leikkaussalien työskentely-ympäristöä. Samalla se vähentää infektioriskiä aivan uudella tavalla.

Lue lisää