Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Arkisto

Uutiset

13. marraskuuta 2015

New way to make OR procedures more efficient and to save costs

Hospitals and clinics today are having access to great new technology that help them take better care of their patients, for example, imaging systems that play a major role in both diagnostics and surgical procedures. At the same time, the staff needs to adapt to using new systems and various user interfaces at an increasing speed.

3. kesäkuuta 2015

Uusi leikkaussaliratkaisu yhteisvoimin

Suomalaisyritykset Halton, Hermetel ja Merivaara ovat esitelleet kansainvälisille markkinoille tähtäävän leikkaussali-innovaationsa, Inoroomin. Siinä yhdistyvät toiminnallisuus ja tehokkuus hygieenisellä ja älykkäällä tavalla, mikä tarjoaa sairaaloille edullisen ja helpon tavan hankkia leikkaussali.

13. huhtikuuta 2015

Markku Aherto Merivaaran toimitusjohtajaksi

Merivaara Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Markku Aherto 8.4.2015 alkaen. Aherto on toiminut Merivaaran myyntijohtajana tammikuusta 2015 lähtien ja sitä ennen mm. OscareMedical Oy:n hallituksessa. Vuosina 2005–2011 Markku Aherto toimi Merivaara Oy:n vientijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Aikaisemmin Aherto on työskennellyt liiketoiminnan ja myynnin johtotehtävissä mm. Hackman Metoksella sekä Planmecassa. 

7. tammikuuta 2015

Suomalainen leikkaussaliratkaisu kansainvälisille markkinoille

Halton, Hermetel ja Merivaara yhdistivät voimansa ja rakentavat turvallisemman sekä helpommin hallittavan leikkaussaliratkaisun.

Puhdastilojen toteuttamiseen erikoistunut Hermetel Oy, leikkaussalikalusteita ja -ohjausjärjestelmiä toimittava Merivaara Oy ja sisäilmajärjestelmien valmistaja Halton Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tuoda markkinoille uudenlainen leikkaussaliratkaisu. Vuoden 2015 aikana lanseerattavalle järjestelmälle kehitetään oma tuotenimi ja sillä tähdätään vahvasti myös kansainvälisille markkinoille.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää