Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Rajaukset

Uutiset

23. marraskuuta 2016

MeriConnect helpottaa ja tehostaa leikkausten yhteydessä tuotettujen videoiden ja kuvien käsittelyä

Noninvasiivisten leikkausten ja uuden lääketieteellisen tekniikan myötä video- ja kuvatallenteiden käyttö leikkaussalissa yleistyy jatkuvasti. Sairaaloissa on kiinnitettävä yhä enemmän huomiota myös hoidon laatuun, mikä lisää jäljitettävyyden tarvetta. Merivaaran uusi ratkaisu, MeriConnect™, antaa kirurgeille mahdollisuuden tarkastella ja muokata kuvia ja videoita oman työpöytänsä ääressä välittömästi leikkauksen jälkeen. Näin säästyy aikaa, leikkaussalin potilasvaihto nopeutuu ja potilasturvallisuus paranee. 

Lue lisää

15. marraskuuta 2016

Pohjola Sairaalan uusiin toimipisteisiin älykkäät Inoroom™-leikkaussalit

OP Ryhmään kuuluva Pohjola Sairaala hankkii uusiin rakennettaviin sairaaloihinsa Inoroom™-leikkaussalit. Inoroom™ on älykäs leikkaussali-innovaatio, jonka takana on kolme suomalaista oman alansa huippuosaajaa: Halton, Hermetel ja Merivaara.  Sopimus käsittää neljän leikkaussalin toimittamisen Ouluun ja kolmen Kuopioon. 

Lue lisää

14. marraskuuta 2016

Merivaaralta uusi Q-Flow-leikkausvalaisin

Merivaaran uusi Q-Flow™-leikkausvalaisin parantaa leikkaussalien työskentely-ympäristöä. Samalla se vähentää infektioriskiä aivan uudella tavalla.

Lue lisää

14. kesäkuuta 2016

Älyä ja helppokäyttöisyyttä leikkaussaliin

Suomalainen sairaalakalusteita ja leikkaussalijärjestelmiä suunnitteleva ja toimittava Merivaara Oy on luonut uuden konseptin, Merivaara Fluent™, joka tuo älyä ja helppokäyttöisyyttä leikkaussalien tekniikkaan. Tavoitteena on auttaa hoitohenkilökuntaa keskittymään siihen, minkä he parhaiten osaavat, sekä parantaa hygieniatasoa ja pienentää infektioriskiä. Siten voidaan parantaa potilasturvallisuutta ja hoidon laatua.

Lue lisää

4. toukokuuta 2016

Laadukkaita sairaalakalusteita Suomesta Karibialle

Karibianmeren alueen terveydenhuollon tuottajat pääsevät nauttimaan suomalaisen terveys­teknologian laadusta ja mukavuudesta, kun Merivaara ja Länsi-Intiassa toimiva Clinitech Company Ltd. ovat solmineet jakelusopimuksen Merivaaran sairaalatuotteiden myynnistä alueella.

Lue lisää

25. helmikuuta 2016

Brasilians to enjoy Merivaara products

Merivaara has signed a distribution contract with Network Medical in the largest market in Latin America, Brazil.

Lue lisää

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää