Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Arkisto

Uutiset

18. joulukuuta 2017

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Tänä jouluna lahjoitamme toivoa ja lämpöä Syyrian lapsille UNICEF:n kautta. 

Haluamme toivottaa Teille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta!

 

18. joulukuuta 2017

Season's Greetings!

The end of the year brings no greater joy than the opportunity to express to you 

SEASON'S GREETINGS and GOOD WISHES.

May your holidays and New Year be filled with joy.

23. marraskuuta 2017

Vuoden 2017 RIL-Palkinto Inoroom-leikkaussalikonseptille

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RILin myöntämän RIL-Palkinnon 2017 on saanut InoroomTM-leikkaussalikonsepti. Valinnan teki asiantuntijatuomariston valitseman kolmen finalistin joukosta liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

29. kesäkuuta 2017

Muotoilu on avain parempaan työympäristöön ja potilasturvallisuuteen

Teollisessa muotoilussa ei ole kyse pelkästään estetiikasta. Sillä voidaan ratkaista todellisia ongelmia, kuten Q-Flow -leikkausvalaisimella on tehty. “Suomalainen design on erittäin käytännöllistä. Q-Flow on helposti lähestyttävä, koska leikkaussalihenkilökunta ei halua huolehtia monimutkaisista laitteista. Leikkausvalaisin suunniteltiinkin erittäin helppokäyttöiseksi", kertoo Merivaaran tuotekehitysjohtaja Jyrki Nieminen.

3. huhtikuuta 2017

Merivaaran leikkausvalaisin voitti kansainvälisen Red Dot Design -kilpailun

Merivaara Oy on saanut arvostetun Red Dot ‑palkinnon uudelle leikkaussalivalaisimelleen. Q‑Flow™-valaisimessa on käytetty alaa mullistavaa muotoilua, jonka huippulaatu on nyt tunnustettu kansainvälisessä muotoilukilpailussa. Palkinto myönnettiin Red Dot Award: Product Design 2017 ‑sarjassa. Valaisin voitti aiemmin tänä vuonna Fennia Prize Grand Prix ‑palkinnon.

27. maaliskuuta 2017

Kuinka leikkaussali-infektioriskiä voidaan pienentää?

Sairaalainfektiot ovat globaali ongelma, jotka tuottavat ylimääräistä huolta potilaille ja hoitohenkilökunnalle sekä lisäävät kustannuksia yhteiskunnalle. 

Infektioriskiä voidaan pienentää useilla eri tavoilla, kuten käsihygienialla ja käyttämällä oikeanlaisia käsineitä, maskeja ja vaatteita. Tämä on kuitenkin vain pieni osa kokonaisratkaisua.

19. tammikuuta 2017

Merivaaran Q-Flow-leikkaussalivalaisimelle teollisen muotoilun Fennia Prize Grand Prix

Suomalaisen terveysteknologiayhtiö Merivaara Oy:n suunnittelemalle ja valmistamalle leikkaussalivalaisimelle on myönnetty yksi Suomen merkittävimmistä muotoilualan tunnustuksista Fennia Prize Grand Prix -pääpalkinto. Q-Flow-valaisin on esillä yleisölle avoimessa palkintonäyttelyssä 20.1.–12.2.2017, minkä jälkeen se jatkaa kiertueelle Rovaniemen Arctic Design Weekiin.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää