Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

25. maaliskuuta 2013

Kolme uutta synnytyssänkymallia entistä miellyttävämpiin synnytyskokemuksiin

Sekä vauvan että äidin hyvinvoinnin varmistaminen synnytyksen kaikissa vaiheissa on äärimmäisen tärkeää koko synnytykseen osallistuvalle tiimille. Uudistettu Optima-synnytyssänkymallistomme on suunniteltu ajatellen äitiä, lasta, kätilöä sekä lääkäriä. Olemme keskittyneet erityisesti tuotteen ergonomiaan, turvallisuuteen sekä liikuteltavuuteen. Lukuisten asentovaihtoehtojensa ansiosta Optima soveltuu hyvin synnytyksen kaikkiin eri vaiheisiin tarjoten edistyksellistä mukavuutta helpottamaan äidin oloa.

Sama runko, kolme eri mallia

Uudistettu Optima-synnytyssänky on nyt saatavana kolmena eri versiona: 4-moottorisena, 2-moottorisena sekä hydraulisena mallina. Runko on kaikissa malleissa lähes sama, säädöt riippuen mallista ovat joko sähköiset tai hydrauliset.

Uusien ominaisuuksiensa ansiosta Optiman jalkaosa liukuu pehmeästi ja keyvesti kokonaan jalkaosan alle tarjoten erinomaisen työskentelytilan kätilölle. Uusittu polvitaivetukien lukitusmekanismi puolestaan tarjoaa helposti ja nopeasti säädettävät asennot. Lisäksi uusi Optima-mallisto on erittäin helppo pitää puhtaana.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää