Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

06. helmikuuta 2013

Leikkaussalin tarkistuslistan käyttöönotto ja hallinta helpottuu OpenOR-järjestelmän avulla

Maailman terveysjärjestö WHO:n kehittämä leikkaustiimin tarkistuslista on maailmanlaajuinen potilasturvallisuutta lisäävä työkalu, jolla voidaan ehkäistä vaaratapahtumia leikkaussalissa. Suomessa Valvira, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja Potilasvakuutuskeskus suosittelevat tai jopa edellyttävät leikkaustiimin tarkistuslistan käyttöä potilasturvallisuuden edistämiseksi ja potilasvahinkojen ennaltaehkäisyksi sekä koko hoitoprosessin laadun parantamiseksi.

Merivaara tarjoaa dynaamisen ratkaisun tarkistuslistan käyttöönottoon ja hallintaan. Uusi OpenOR™-saliohjausjärjestelmä mahdollistaa listan nopean käsittelyn. Kun lista on käyty läpi, se voidaan tallentaa potilaskohtaisesti arkistointia varten. Kaikki tämä voidaan tehdä leikkaussalissa ilman tulostettuja paperilistoja.

OpenOR™-järjestelmän dynaaminen tarkistuslista seuraa WHO:n antamia suosituksia, mutta se voidaan myös muokata leikkausyksikön oloihin sopivaksi. Tarkistuslistan käyttö systematisoi toimintaa, vähentää inhimillisiä riskejä ja parantaa potilasturvallisuutta.

Tähän liittyvät tuotteet

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää