Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

12. joulukuuta 2013

Olympiakaupunki Sotšissa sijaitseva sairaala kalustettiin Merivaaran tuotteilla

Venäjän Sotšissa sijaitseva, täysin remontoitu Krasnaja Poljanan sairaala, kaupunginsairaala nro 8, valitsi uusien sairaalakalusteidensa pääasialliseksi toimittajaksi suomalaisen Merivaara-yhtiön. Sairaala perustettiin yli 100 vuotta sitten. Pienestä yksiköstä se on ajan mittaan kasvanut suuremmaksi sairaalaksi, jossa ovat edustettuina useat lääketieteen erikoisalat, mukaan lukien kuntoutushoito, kirurgia ja neurologia. Tänä päivänä sairaalan hoidon ja varustelun taso on niin korkea ja monipuolinen, että se tulee palvelemaan myös Sotšissa vuonna 2014 järjestettävien talviolympialaisten ja talviparalympialaisten osanottajia ja kisavieraita.

Sairaala nro 8 on monipuolinen hoitolaitos; sairaalaosastojen lisäksi siellä on myös avohoito-osasto, jossa on 12 paikan päiväkirurginen klinikka. Sairaalan oma laboratorio tukee lääkäreitä potilaiden diagnosoinnissa. Sairaalassa tehdään paljon avoleikkauksia, laparoskooppisia mini-invasiivisia leikkauksia sekä diagnostisia vatsaontelon tähystyksiä.

Merivaara osallistui sairaalan kunnostusprojektiin aktiivisesti. Leikkaussalit varustettiin monitoimisilla leikkauspöydillä ja -valaisimilla. Naistentautien osastolle ja potilashuoneisiin toimitettiin tutkimuspöydät ja valaisimet.

Sotšin sijainti ja ilmasto tarjoavat kuntoutuksen kannalta hyvän ympäristön. Kuntoutustoiminta onkin tärkeä osa klinikan hoitotarjontaa. Sairaalassa on yhden ja kahden vuodepaikan potilashuoneita. Ne on suunniteltu potilaiden mukavuutta ja nopeaa toipumista silmällä pitäen. 

"Voitteko kuvitella parempaa paikkaa sairaudesta toipumiseen kuin merenrannan läheisyydessä sijaitseva sairaala paikassa, jossa vallitsee kuitenkin vuoristoilmasto? Alueen luonnonolojen tarjoamia runsaita mahdollisuuksia ja nykyajan lääketieteen saavutuksia hyödyntämällä asiantuntijamme ovat kehittäneet kattavan ohjelman sellaisten potilaiden hoitamiseen, joilla on luusto- ja lihassairauksia, sydän- ja verisuonisairauksia, hengityselinten ja hermoston sairauksia tai jotka ovat toipumassa vammoista ja leikkauksista", kertoo ylilääkäri Marina Augustovna Vartazarian.

Nyt sairaala on valmis vastaanottamaan paikallisten asukkaiden lisäksi myös Sotšin vuoden 2014 talviolympialaisten urheilijoita ja muita kisavieraita.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää