Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

20. marraskuuta 2012

Uusi konsepti leikkauspöytien hallintaan – kosketusnäytöllä toimiva käsiohjain

Sähkökäyttöisiä leikkauspöytiä ohjataan yhä edelleen pääasiassa perinteisen käsiohjaimen avulla. Suomalainen sairaalakalusteiden valmistaja Merivaara Oy tuo markkinoille uuden aikakauden konseptin ‒ kosketusnäytöllä varustetun Merimote™ kaukosäätimen.

Merimote™ on monipuolinen kaukosäädin, joka soveltuu hyvin esimerkiksi leikkauspöytien hallintaan. Nyt lanseerattavaa versiota voidaan hyödyntää Merivaaran sähköhydraulisen Promerix-leikkauspöydän hallinnassa.

Uusi kaukosäädin ohjaa käyttäjäänsä intuitiivisen kosketusnäytön ja selkeiden symboliensa avulla pöydän eri asentovaihtoehtojen läpi. Pöydän liikkeet ovat helposti valittavissa kosketusnäytöltä ja aktivoitavissa kahden värikoodatun näppäimen avulla. Merimote™ näyttää lisäksi pöydän sen hetkisen asentokulmat kaksisuuntaisen tiedonsiirto-ominaisuutensa ansiosta. Eri asennot voidaan tallentaa säätimen muistiin. Hyödyntämällä näitä tapaus- tai kirurgikohtaisia pöytäasentoja, leikkaustiimi pystyy nopeuttamaan rutiinitoimenpiteitään ja voi keskittyä enemmän potilaaseen ja varsinaiseen leikkaustoimenpiteeseen.

Merivaara esittelee Merimote™ -konseptin osastolla 4B 10 Operatiivisilla Päivillä Helsingin Messukeskuksessa 21.-23.11.2012.

Tähän liittyvät tuotteet

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää