Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

05. joulukuuta 2018

Kolmen suomalaisyrityksen yhteenliittymä tavoittelee merkittävää kasvua leikkaussalien valmistajana

Orimattilalainen Hermetel, lahtelainen Merivaara ja iittiläinen Halton yhdistivät noin kolme vuotta sitten puhdastiloihin, leikkaussalijärjestelmiin ja ilmanvaihtoon liittyvän osaamisensa. Kolmikko on tehnyt miljoonakaupat mm. Kymenlaakson keskussairaalaan.

”Meidän tuotetta itse kuvaan monesti pakettillisena Legoja. Me suunnitellaan ja keskustellaan loppuasiakkaan kanssa vahvasti ennen kuin lähdetään näitä Lego-paketteja tekemään, ja sitten tehtailla esivalmistetaan hyvin pitkälle palikat. Tämän jälkeen ne tuodaan kohteeseen, ja siellä nopeasti, puhtaasti ja toimintavarmasti pystytään sitten kasaamaan tällainen kokonaisuus pystyyn.”, kertoo Inoroom liiketoimintajohtaja Mikael Sokolnicki.

Kolmessa vuodessa yritysyhteenliittymä on tehnyt kuusi kauppaa. Toistaiseksi suurimmassa, yritysjoukko toimittaa yhteensä 14 leikkaussalia ensi kevään aikana Kymenlaakson keskussairaalaan Kotkaan. Ideana on tehdä modernin teknologian leikkaussalit pakettina, jota on testattu ja kehitetty Haltonin tutkimuskeskuksessa Iitissä. Yrityskolmikko haluaa kasvaa ensin muihin Pohjoismaihin ja sitten keski-Euroopassa.

Asiasta uutisoi Yle Häme. Katso Yle Hämeen uutiset täältä.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää