Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

20. maaliskuuta 2019

Merivaaran toimitusjohtajaksi Jari Kaija

Merivaara Oy:n hallitus on 18. maaliskuuta 2019 nimittänyt EMBA Jari Kaijan (50) Merivaara-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi. Jarilla on pitkä kansainvälinen ura teollisuuden ja teollisuuden palveluiden parissa, jossa hän on ollut rakentamassa ja johtamassa erilaisia palvelukokonaisuuksia, digitaalisia liiketoimintamalleja, organisaatioita ja teknologioita kaikilla mantereilla viimeisten 20 vuoden aikana.   

”Merivaara on sairaalateknologian edelläkävijä ja erittäin vahva brändi niin kotimaassa kuin kotimaan rajojen ulkopuolellakin. Merivaaran tuotteet ja ratkaisut auttavat merkittävästi tehostamaan asiakkaidemme prosesseja nopeasti muuttuvassa terveyspalveluiden toimintaympäristössä. On ilo ja kunnia päästä mukaan jatkamaan Merivaaran jo yli 100 -vuotista arvostettua taivalta ja suomalaista menestystarinaa”, sanoo Jari Kaija.

”Merivaara on viime vuosina vahvasti kehittänyt tarjoamaansa ja vahvistanut jalansijaa erityisesti integroiduissa leikkaussalikokonaisuuksissa. Näemme, että yhtiöllä on erittäin hyvät edellytykset kansainvälisen kasvun jatkamisessa”, Merivaaran hallituksen puheenjohtaja Tuomas Lang kertoo.

Lisätietoa antaa hallituksen puheenjohtaja Tuomas Lang (puh. 040 545 1240) tai toimitusjohtaja Jari Kaija (puh. 041 7100 490).

Kuten aiemmin joulukuussa on ilmoitettu, Merivaaran nykyinen toimitusjohtaja Aarne Aktan siirtyy pois yhtiön palveluksesta 31.3.2019. Aktan aloittaa Synlab Oy'n toimitusjohtajana 1.4.2019.

 

Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy kasvualueena erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme juontavat juurensa vuodelta 1901, jolloin yhtiö alkoi valmistaa rautaisia sairaalasänkyjä sairaalahygieniaa merkittävästi parantaen. Tänä päivänä ohjelmistomme, laitteemme ja palvelumme parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa. Merivaara toimii yli 120 maassa. Merivaara Q-Flow™ -leikkaussalivalaisin on Red Dot Award 2017- ja Fennia Prize Grand Prix 2017 -voittaja. www.merivaara.fi

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää