Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

17. joulukuuta 2018

Merivaaran väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Aarne Aktan

Merivaara Oy:n hallitus on nimittänyt 10. joulukuuta 2018 Merivaara-konsernin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi KTM Aarne Aktan’n (45). Aktan on kokenut yritysjohtaja, viimeisimpänä hän on toiminut Pihlajalinna Oyj’n toimitusjohtajana.

Yhtiön toimitusjohtajana toukokuusta 2018 lähtien toiminut Leena Viljo siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Hallitus haluaa kiittää Leenaa arvokkaasta työstä konsernin strategiamuutoksen johtamisessa. Merivaaran hallitus on aloittanut konsernin vakituisen toimitusjohtajan etsinnän.

Merivaara on vuonna 2018 vahvistanut keskittymistään leikkaussaliratkaisuihin, jotka parantavat potilasturvallisuutta, palvelun laatua ja asiakkaiden tehokkuutta. Konserni jatkaa samalla strategiapolulla myös tulevaisuudessa.

Lisätietoa antaa väliaikainen toimitusjohtaja Aarne Aktan (puh. 040 342 4440).

Merivaara

Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy kasvualueena erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme juontavat juurensa vuodelta 1901, jolloin yhtiö alkoi valmistaa rautaisia sairaalasänkyjä sairaalahygieniaa merkittävästi parantaen. Tänä päivänä ohjelmistomme, laitteemme ja palvelumme parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa. Merivaara toimii yli 120 maassa. Merivaara Q-Flow™ -leikkaussalivalaisin on Red Dot Award 2017- ja Fennia Prize Grand Prix 2017 -voittaja. www.merivaara.fi

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää