Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

05. marraskuuta 2019

Pia Westman nimitetty Merivaara-konsernin hallitukseen

Pia Westmanin (s. 1965) päivätyö on ollut vuodesta 2011 Terveystalossa, eri tehtävissä ja vuodesta 2016 myös johtoryhmässä. Ennen nykyistä Hyvinvoinnin, Diagnostiikan ja Digiterveyden johtajan tehtävää Merivaaran kannalta relevantteja tehtäviä ovat olleet Sairaala ja Lääkärikeskuspalvelujen palvelujohtajan ja Terveydenhuollon palvelujen johtajan tehtävät. Lisäksi hän on toiminut useissa johtotehtävissä Sairaala Eira Oy:ssä ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa.  Pia on koulutukseltaan filosofian tohtori perinnöllisyystieteestä Helsingin yliopistosta (1996). Merivaaran lisäksi hänellä on hallituspaikka myös OLO Apteekkiketjussa. Perheeseen kuuluu kaksi jo aikuista lasta ja vapaa-aika kuluu golfkentällä, hiihtoladuilla tai kuntosalilla, vuodenajan mukaan.

Merivaara-konsernin hallituksen puheenjohtajana toimii Tuomas Lang. Muut hallituksen jäsenet ovat Henrik Roos, Petteri Saarinen, Kai Seikku, Pia Westman ja Christoffer Zilliacus.

Lisätietoa antaa hallituksen puheenjohtaja Tuomas Lang (puh. 040 545 1240).

Merivaara

Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy kasvualueena erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme juontavat juurensa vuodelta 1901, jolloin yhtiö alkoi valmistaa rautaisia sairaalasänkyjä sairaalahygieniaa merkittävästi parantaen. Tänä päivänä ohjelmistomme, laitteemme ja palvelumme parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa. Merivaara toimii yli 120 maassa. Merivaara Q-Flow™ -leikkaussalivalaisin on Red Dot Award 2017- ja Fennia Prize Grand Prix 2017 -voittaja. www.merivaara.fi

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää