Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Merivaara Intelligence tarjoaa kattavaa ja luotettavaa analysoitua dataa parantamaan tehokkuutta, hyvinvointia ja turvallisuutta sairaalaympäristössä.

Uusia teknologioita ilmaantuu terveydenhuolto-alalle kiihtyvällä nopeudella ja kaikista helpoimmat ja käyttäjäystävällisimmät ratkaisut houkuttelevat käyttäjiä. Muutoksen ollessa jatkuvaa, ne terveydenhuollontarjoajat, jotka sitoutuvat näihin ja siten ollen kehittävät omia toimintojaan, hyötyvät kaikista eniten. Autamme terveydenhuoltopalvelujen tarjoajia muutoksessa kohti digitaalisen tiedon hyödyntämistä ja jakamista. Tämä auttaa parantamaan tehokkuutta kaikilla kirurgian alueilla, ja näin ollen myös potilasturvallisuutta ja tuloksia.

 

Merivaara Intelligence

Elinkaaren hallinta

Tarjoamme arvokasta ja luotettavaa laitetietoa leikkaussalin tehokkuuden maksimointiin.

Yhtenäinen leikkaussali

Hallinnoi leikkausosastoa hyödyntäen reaaliaikaista dataa parantamaan tehokkuutta ja lopulta potilasturvallisuutta ja tuloksia.

Big data ja koneoppiminen voivat parantaa leikkaussalienne tehokkuutta ja laatua.

Leikkaussali on sairaalan arvokkain huone. Leikkaussalin käyttö vaatii arvokkaita laitteita, henkilökuntaa ja logistiikkaa, sekä luonnollisesti tuottaa arvokasta palvelua potilaille. Taloudellisessa sekä hyvinvointimielessä, minuutti leikkaussalissa on erittäin arvokasta.

Jos leikkaussalia ei voida käyttää jonkin teknisen vian vuoksi, tämä aiheuttaa isoja ongelmia. Viivästymät aiheuttavat kaaosta aikatauluihin, hoitohenkilökunta ei voi tehdä työtään ja asian ratkaisusta voi syntyä ylimääräisiä kustannuksia. Tämän takia me Merivaaralla uskomme älykkyyden tuomiseen leikkaussaliin.

Leikkaussalissa syntyy paljon dataa, sekä laitteista että prosesseista. Keräämme tietoa, analysoimme sitä ja ehdotamme toimenpiteitä, kuten huoltoa, pitääksemme leikkaussalinne toiminnassa silloin kun te tarvitsette sitä. Olemme suunnitelleet tietopohjaisia data- ja analysointityökaluja – kuten koneoppimista – jotka antavat tilannekuvan ja ehdottavat tehtäviä toimenpiteitä käyttöliittymän kautta.

Data voidaan kerätä joko Merivaaran tai muiden toimijoiden laitteista käyttäen Merivaaran OpenOR integroitua saliohjausjärjestelmää. Yhdistettäessä tietoja useista lähteistä ja analysoitaessa sitä, tiedät mitä tapahtuu koko osastolla – ei vain yhdessä leikkaussalissa.

Hyödyt voivat näkyä alhaisempina kustannuksina, ajan ja henkilökunnan käytön tehokkuutena, parempana laatuna, korkeampana käyttöasteena sekä jopa infektioiden vähentymisenä.

Big datassa ei ole mitään uutta, mutta epätavallista on nähdä sitä käytettävän terveydenhuollossa tällä tavoin. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka Merivaara katsoo aina eteenpäin löytääkseen parhaimmat ratkaisut, jotta leikkaussalit toimivat paremmin ja tehokkaammin.

Olemme kehittäneet tätä ratkaisua jo pitkään, ja tällä hetkellä etsimme kiinnostuneita yhteistyökumppaneita. Älykkyyden tuominen leikkaussaliin vaatii yhteistyötä: haluamme ymmärtää todelliset tarpeenne ja auttaa näkemään kuinka tämä voi hyödyntää juuri teidän toimintaanne. Jos teitä kiinnostaa tietää, kuinka tuoda älykkyyttä omiin leikkaussaleihinne, ottakaa yhteyttä.

Hyödyt voivat näkyä alhaisempina kustannuksina, ajan ja henkilökunnan käytön tehokkuutena, parempana laatuna, korkeampana käyttöasteena sekä jopa infektioiden vähentymisenä.

- JYRKI NIEMINEN, CTO, MERIVAARA OY

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää