Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Merivaara Service pitää huolen, että Merivaaran laitteet ovat parhaassa toimintakunnossa koko elinkaarensa ajan.

Perimmäinen tavoitteemme on varmistaa lääkinnällisten laitteiden optimaalinen toiminta, tuottaa parasta lisäarvoa terveydenhuollon ammattilaisille ja tinkimätöntä turvallisuutta potilaille.

Merivaara Palvelut

Tekninen tuki

Teknisten palveluidemme avulla voitte varmistua siitä, että terveydenhuollon laitteenne ovat potilasturvallisia ja käyttäjäystävällisiä. Samalla pidennätte tuotteidenne elinkaarta ja varmistatte, että organisaationne täyttää lain vaatimukset.

Varaosapalvelu

Olemme sitoutuneet toimittamaan alkuperäisvaraosat nopeasti ja luotettavasti varmistaaksemme, että tuotteenne ovat turvallisia niin potilaille kuin hoitohenkilökunnallekin.

Asennuspalvelut

Merivaaran sertifioidut asiantuntijat pitävät huolen siitä, että asennuskohde on turvallinen ja täyttää asiakas- ja viranomaisvaatimukset.

Koulutuspalvelut

Merivaaran koulutuspalvelut mahdollistavat korkealaatuiset asennus- ja huoltotoimenpiteet, jotka täyttävät tämän päivän turvallisuusvaatimukset.

Ylläpitopalvelut

Merivaaran ylläpitopalvelut tarjoavat erilaisia palvelukokonaisuuksia tarpeidenne mukaan. Voitte keskittyä ihmisiin sillä välin kun me pidämme huolen siitä, että järjestelmänne toimii kuten on sovittu. Valitse palvelutaso tarpeidenne mukaan.

 

Huolto- ja korjauspalvelut

Haluamme pitää huolen siitä, että lääkinnälliset laitteenne ovat toiminnallisia, käytettäviä ja turvallisia koko elinkaarensa ajan. Varmistaaksemme tämän tarjoamme vuosihuoltoja ja korjauspalveluja.

 

Proaktiiviset ja korkealaatuiset huolto- ja asennuspalvelut eivät varmista ainoastaan potilasturvallisuutta, vaan ovat myös olennainen osa lääkinnällisten laitteiden lainsäädäntöä.

 

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää