Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Haluatko olla osa kasvavaa ja jännittävää Terveysteknologiasektoria? Merivaara kehittää jatkuvasti uusia teknologioita ja ratkaisuja tukemaan terveydenhuollon parantamista. Etsimme nyt uutta osaajaa osaksi leikkaussali-integraatiotiimiämme Hollolassa.

Application Engineer

Operating room integration and automation 

 

Sijainti (hybridi): Hollola

Haemme erittäin motivoitunutta nuorempaa sovellusinsinööriä joukkoomme kehittämään huippuluokan ratkaisuja sairaaloiden leikkaussaliprojekteihin. Tehtävä on uusi ja roolia hiotaan henkilökohtaisten taitojen ja toiveiden mukaan. Valittu hakija vastaa lääketieteen alan vaativiin tarpeisiin vastaavien ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujen testaamisesta, käyttöönotosta ja kehittämisestä

 

Vastuut:

 • Tarjota teknistä tukea myyjille, asiakkaille ja kenttähenkilöstölle maailmanlaajuisesti.
 • Ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujen testaus ja virheenkorjaus korkean laadun ja suorituskyvyn varmistamiseksi.
 • Tukea lääketieteellisten laitteiden ja järjestelmien ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujen suunnittelussa, kehittämisessä ja toteutuksessa.
 • Tehdä yhteistyötä muun tiimin kanssa teknisten haasteiden tunnistamiseksi ja ratkaisemiseksi.
 • Pysyä ajan tasalla lääketieteellisten ohjelmisto- ja laitteistoteollisuuden viimeisimmästä kehityksestä ja edistysaskelista.
 • Osallistua automaattisten testausjärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Arvostamme:

 • Sujuva suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi.
 • Tietojenkäsittelytieteen, teollisuusautomaation, tietotekniikan tai vastaavan alan kandidaatin tai maisterin tutkinto; tai merkittävää kokemusta edellä mainituista. Mahdollisuus myös opinnäytetyön tekemiseen
 • Kokemusta lääketieteellisten järjestelmien ohjelmisto- ja laitteistokehityksestä
 • Ohjelmointitaidot, kuten Python, JavaScript ja C#
 • Hyvä ymmärrys IP-verkoista Windows- ja Linux-ympäristöissä.
 • Lääketieteellisten laitteiden testaus
 • Lääketieteellisten määräysten ja standardien, kuten IEC 60601, tuntemus
 • Erinomaiset ongelmanratkaisu- ja viestintätaidot
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Jos olet kiinnostunut työskentelemään lääketietteellisten ohjelmistojen ja laitteistoratkaisujen parissa, sekä etsit haastavaa ja palkitsevaa uraa, kuulisimme mielellämme sinusta.

Hakemuksen lähettäminen ja lisätietoja:

Lähetä ansioluettelosi ja saatekirjeesi osoitteeseen jobs@merivaara.com 7.4.2023 mennessä. Lisätietoja tästä tehtävästä antaa OpenOR-tuotepäällikkö Tatu Valjakka, tatu.valjakka@merivaara.com, +358 40 552 6947.

Olemme tasavertaisten mahdollisuuksien työnantaja ja otamme mielellämme vastaan kaikkien tehtävään pätevien henkilöiden hakemukset.

Tietoja Merivaara Oy:stä:

Uskomme, että teknologian kriittisten toimintojen, kuten kirurgian, on toimittava saumattomasti yhdessä ja oltava silti helppokäyttöisiä. Leikkaussaliratkaisujemme tavoitteena on tehdä toimenpiteistä sujuvampia ja mukavampia, mikä puolestaan johtaa keskittymiseen, itseluottamukseen ja parempaan yhteistyöhön leikkaustiimin sisällä.

Lääketieteelliset tuotteemme ovat CE-merkitty, ja laatujärjestelmämme täyttää EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien vaatimukset. KIWA Inspecta on sertifioinut ISO 9001- ja ISO 13485 -standardimme. Ympäristöjärjestelmämme on ISO 14001 -sertifioitu.

Merivaara on osa Lojer- konsernia, joka on palkittu mm. Pirkanmaan TE-toimiston Hyvä työnantaja -palkinnolla, Pirkanmaan vientipalkinnolla ja tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla.

Meitä lojerilaisia on jo noin 250 Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, joista noin 220 Suomessa. Lojer- konsernin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin 70 %.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää