Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Terveysteknologia-alalla on kasvavat markkinat, joilla Merivaaralla on hyvät edellytykset menestyä.
Uudet leikkaussaliratkaisumme edustavat markkinoiden kärkeä. Projektiliiketoimintamme kasvaessa haemme nyt lisää osaajia joukkoomme.

Etsitkö uusia haasteita, oletko projektitiimimme uusi

Customer Service Technician

Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluvat Merivaaran OpenOR-leikkaussalijärjestelmän HW ja SW asennukset, järjestelmän konfigurointi, käyttöönottotestaukset sekä dokumentointi asiakkaan tiloissa Suomessa ja ulkomailla. Vastaat myös asiakkaan teknisen tiimin ja loppukäyttäjien koulutuksesta.

Lisäksi Customer Service Technician antaa teknistä tukea asiakkaille jo asennettujen järjestelmien osalta ja hoitaa SW päivitykset ylläpitosopimusten mukaisesti. Koska tehtävässä työskennellään lähellä asiakasrajapintaa, toivomme sinun myös kuuntelevan asiakaspalautteet tarkasti ja välittävän ne tuotekehitysosastollemme tuotteiden ja järjestelmien jatkokehitystä varten.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • osaamista Windows ympäristöstä sekä verkkotekniikasta
  • kokemusta IT-/tele-/AV- tai vastaavista asennuksista
  • järjestelmän ramp-up-, dokumentointi- ja ongelmanratkaisutaitoja
  • asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • mahdollisuutta matkustaa sekä Suomessa että ulkomailla
  • hyvää englannin kielen taitoa

 

Aikaisempi työkokemus lääkintätekniikasta tai sairaalaympäristössä työskentelemisestä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työhistoriaa enemmän painotamme tietoliikennetekniikan ymmärtämistä sekä halua oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla. Tehtävässä osallistut sekä kotimaisten että kansainvälisten leikkaussalijärjestelmäprojektien läpiviemiseen. Toimipaikkasi voi olla joko Helsingissä tai Lahdessa.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.12.2018 mennessä osoitteeseen jobs@merivaara.com. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy kasvualueena erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme juontavat juurensa vuodelta 1901, jolloin yhtiö alkoi valmistaa rautaisia sairaalasänkyjä sairaalahygieniaa merkittävästi parantaen. Tänä päivänä ohjelmistomme, laitteemme ja palvelumme parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa. Merivaara toimii yli 120 maassa. Merivaara Q-Flow™ -leikkaussalivalaisin on Red Dot Award 2017- ja Fennia Prize Grand Prix 2017 -voittaja. Lue lisää osoitteessa www.merivaara.com.

 

 

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää