Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Terveysteknologia-alalla on kasvavat markkinat, joilla Merivaaralla on hyvät edellytykset menestyä. Uudet leikkaussaliratkaisumme edustavat markkinoiden kärkeä. Haemme nyt lisää osaajia joukkoomme. Etsitkö uusia haasteita, oletko projektitiimimme uusi

Projekti-insinööri

Merivaaran projektitiimi vastaa saliohjaus- ja AV-järjestelmäprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Kehittämämme OpenOR™ on avoimeen arkkitehtuuriin perustuva leikkaussalien hallinta- ja AV-järjestelmä, joka voidaan mukauttaa leikkaussaliyksikön tarpeiden mukaan. OpenOR™-järjestelmän avulla leikkaustiimi voi esimerkiksi helposti hallita, editoida ja taltioida kuva- ja videomateriaalia useista eri lähteistä kosketusnäytön kautta. Myymme saliohjausjärjestelmiämme sekä yksityisille että julkisille sairaaloille ja muille terveydenhuollon yksiköille niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Merivaaran projekti-insinöörinä toimenkuvaasi kuuluvat OpenOR™-saliohjausprojektien tarjouslaskenta, järjestelmäsuunnittelu ja dokumentaatio sekä uusien teknisten ratkaisujen löytäminen asiakkaiden tarpeisiin yhteistyössä tuotekehitystiimin kanssa. Lisäksi vastuullasi on järjestelmäsuunnitteluun ja työkaluihin liittyviä kehitystehtäviä. Työ on tarkkuutta vaativaa ja osin hyvin itsenäistä, mutta hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot ovat myös edellytys ollessasi yhteydessä myynnin ja asiakkaiden kanssa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • teknistä korkeakoulututkintoa, esim. sähkö-, IT-, mekaniikka- tai automaatioalalta
 • kokemusta alan suunnitteluohjelmista, esim. Autodesk AutoCAD, Eagle tai SolidWorks
 • MS Office-ohjelmiston tuntemusta, etenkin vahvaa Excel-osaamista
 • teknistä hahmotuskykyä
 • asiakaslähtöisyyttä sekä aktiivista ja vastuullista toimintatapaa
 • aikataulujen noudattamista ja kunkin projektin ainutlaatuisten tarpeiden ymmärtämistä
 • kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

 

Lisäksi eduksi katsotaan mahdollinen

 • kokemus teknisten piirustusten ja dokumentaation luomisesta
 • kokemus tietoverkoista sekä IT- ja ohjelmistoratkaisuista
 • kokemus lääketieteellisestä tekniikasta
 • kokemus rakennusprojekteista

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja oman osaamisesi ja aktiivisuutesi mukaan kehittyvän työnkuvan innovatiivisessa teknologiayrityksessä. Osana projektitiimiämme pääset mukaan sekä kotimaisten että kansainvälisten sairaalaprojektien toteutukseen. Tehtävässä et ole yksin, vaan apua saat kokeneilta kollegoiltasi aina tarvittaessa. Toimistomme sijaitsee Lahdessa, mutta monet tehtävistä hoituvat myös etänä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen jobs@merivaara.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 19.9.2021. Lisätietoa tehtävästä antaa Mira Ruhanen, Head of Field Operations p. 044 275 5055.

 

Suomalainen Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy kasvualueenaan erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin. Jo 120 vuoden ajan Merivaara on keskittynyt suunnittelemaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat terveydenhuollon ammattilaisia tarjoamaan potilaille mahdollisuuden parempaan elämään. Tänä päivänä Merivaaran leikkauspöydät ja -valot, saliohjausjärjestelmä sekä palvelumme parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa. Merivaara Q-Flow™ -leikkaussalivalaisin voitti vuonna 2017 sekä Red Dot Award että Fennia Prize Grand Prix -palkinnot. Smarter Practico™ -leikkauspöytä sai puolestaan vuonna 2020 Fennia Prize -kunniamaininnan.

Päämäärämme on olla mukana luomassa aktiivisesti maailmaa, jossa ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi kunnioittamalla sekä ympäristöä että sosiaalista vastuuta.

Merivaaran tuotekehitys ja valmistus sijaitsevat pääkonttorilla Lahdessa. Konserniin kuuluvat myös tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa ja UK:ssa sekä myyntiorganisaatio Venäjällä. Lisäksi Merivaaralla on laaja jakelijaverkosto ympäri maailmaa. Voit lukea lisää Merivaarasta osoitteesta www.merivaara.com.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää