Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Terveysteknologia-alalla on kasvavat markkinat, joilla Merivaaralla on hyvät edellytykset menestyä. Uudet leikkaussaliratkaisumme edustavat markkinoiden kärkeä. Oletko meidän uusi

Sales Coordinator

nykyisen työntekijämme muuttaessa toiselle paikkakunnalle. Tehtävä tarjoaa vastuullisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaan kasvavilla markkinoilla.

Vastuullesi kuuluu Merivaaran tuotteiden ja projektien tilaustenkäsittely aina tilausten vastaanottamisesta kuljetusten järjestämiseen ja laskutukseen. Hoidat sekä kotimaan että viennin tilaukset, joten hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on perusedellytys. Muullekin kielitaidolle on käyttöä, koska olet päivittäin yhteydessä tytäryrityksiimme ja jakelijoihimme ympäri maailmaa.

Tärkein työkalusi on Axapta-toiminnanohjausjärjestelmä, joten sen tai jonkin muun ERP-järjestelmän tuntemus on eduksi tehtävässäsi. Koska järjestät kuljetukset ulkomaille, olet säännöllisesti yhteydessä huolintaliikkeisiin ja hoidat tarvittavat vientidokumentit. Tehtäviin kuuluu myös remburssien käsittelyä. Merivaaran sisällä työskentelet tiiviisti mm. myyntitiimin ja tuotannon kanssa.

Kielitaidon lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä tiimityöskentelytaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä työskentelytapaa.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.10.2019 mennessä osoitteeseen nina.halli@merivaara.com. Lisätietoa tehtävästä antaa Business Development Manager Nina Hälli, p. 040 580 8386 tiistaina ja keskiviikkona 24.-25.9.2019 klo 15-17. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

 

Merivaara

Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy kasvualueena erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme juontavat juurensa vuodelta 1901, jolloin yhtiö alkoi valmistaa rautaisia sairaalasänkyjä sairaalahygieniaa merkittävästi parantaen. Tänä päivänä ohjelmistomme, laitteemme ja palvelumme parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa. Merivaara toimii yli 120 maassa. Merivaara Q-Flow™ -leikkaussalivalaisin on Red Dot Award 2017- ja Fennia Prize Grand Prix 2017 -voittaja. www.merivaara.com

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää