Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tuotekehitys ja innovaatiot

Intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä

Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy kasvualueena erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme juontavat juurensa vuodelta 1901, jolloin yhtiö alkoi valmistaa rautaisia sairaalasänkyjä sairaalahygieniaa merkittävästi parantaen. Tänä päivänä ohjelmistomme, laitteemme ja palvelumme parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa. Merivaara toimii yli 120 maassa. Merivaara Q-Flow™ -leikkaussalivalaisin on Red Dot Award 2017- ja Fennia Prize Grand Prix 2017 -voittaja.

Vankkaa kokemusta

Merivaara on osaltaan edistänyt suomalaisen hoitotyön ja terveydenhuollon kehitystä jo yli sadan vuoden ajan. Perinteisesti osaamisemme ytimessä ovat olleet helppokäyttöiset ja kestävät rauta- ja teräsrakenteiset kalusteet. Lääkintäteknologian nopean edistymisen myötä olemme sopeutuneet muuttuneisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin ja nykyään toimitamme huipputeknologiaan perustuvia järjestelmiä moderneihin hoitoalan laitoksiin. Merivaaran tutkimus- ja kehitystyön vahvuus on kyky reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja tuoteideoihin.

Innovaatioita poikkitieteellisellä yhteistyöllä

Yhdistämällä eri alojen asiantuntemuksen integroiduksi osaamiseksi vastaamme lääkinnällisille laitteille ja sairaalakalusteille asetettuihin vaatimuksiin. Yhdessä lääkäreiden, kirurgien, hoitajien ja muiden hoitoalan asiantuntijoiden ja toimijoiden kanssa tuotekehitysosastomme hyödyntää mekaniikan, elektroniikan, muotoilun sekä tieto- ja tiedonsiirtotekniikan taitoja ja materiaaliosaamista innovatiivisten tuotteiden kehitystyössä. Tuloksena on kestäviä, ergonomisia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin että päivittäiseen potilaiden hoitotyöhön kaikkialla maailmassa.

Menestystä yhteistyöstä

Tuotekehityskeskuksemme sijaitsee Suomessa, mutta innovointistrategiamme mukaisesti etsimme uusia yhteistyö- ja kumppanuustahoja tavoitteena luoda synergiaedut molemmille osapuolille. Tämä koskee koko ketjua, johon sisältyvät suunnittelu, avainteknologiat ja materiaalit. Lisäksi laajennamme konsultointi- ja yhteistyökumppaneiden verkostoa kattamaan eri lääketieteen alojen johtavia asiantuntijoita. Tähtäimessä on  toimiva, pitkäjänteinen yhteistyö, joka palkitsee kaikkia osapuolia.

Merivaaran aktiivinen kehitystyö keskittyy uusien, innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen luomiseen potilaiden, hoitajien ja koko hoito- ja terveydenhuoltoalan hyväksi.

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää