Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tapamme auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää

Merivaarassa olemme sitoutuneet auttamaan ihmisiä elämään parempaa elämää. Pyrimme luomaan aktiivisesti maailmaa, jossa ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi kunnioittamalla sekä ympäristöä että sosiaalista vastuuta.

 

Kaikki alkaa omista työntekijöistämme; kuinka voimme luoda turvallisen työpaikan, jossa innovaatio kukoistaa, ja samalla tarjota terveydenhuollon ammattilaisille ratkaisuja parempaan elämään. Prosessimme ja käytäntömme tukevat kestävää kehitystä, ja käytämme useita mittareita varmistaaksemme turvallisen työympäristön sekä omille työntekijöillemme että kumppaneillemme. Mittareita seurataan jatkuvasti ja raportoidaan henkilöstölle ja hallitukselle neljännesvuosittain.

Turvallinen työympäristö

Turvallinen työympäristö on Merivaaran toiminnan ydin, ja johto on sitoutunut toimimaan tavalla, jolla varmistetaan henkilöstön fyysinen ja henkinen hyvinvointi.

Mittarit:
Onnettomuuksien määrä vuodessa
Sairauslomapäivien määrä vuodessa
Raportoidut läheltä piti -tapaturmat vuodessa
Henkilöstötutkimus vuosittain Merivaaran henkilöstön työtyytyväisyyden seuraamiseksi

Ympäristön hyvinvointi ja kestävä kehitys

Kun suunnittelemme tuotteita, teemme valintoja, jotka optimoivat energian ja raaka-aineiden käytön toimiaksemme mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Ymmärrämme, että valinnat, jotka teemme tuotteidemme suunnittelussa, ovat tärkeitä yhteiskuntamme kestävän kehityksen kannalta.

Mittarit:
Jätemäärä tonneina vuodessa
Kierrätys ja hyötykäyttö per jätekomponentti

Kumppaniverkosto

Kehitämme jatkuvasti toimintamme vastuullisuutta ja vaadimme eettisesti kestävää toimintaa myös kumppaneiltamme.

Mittarit:
Uuden jakelusopimusmallin käyttöönottoprosentti, mukaan lukien uusin Merivaaran Code of Conduct
Säännöllinen toimittajien auditointi Merivaaran laatujärjestelmän mukaisesti

Merivaaran hallinnointi perustuu sosiaalisen vastuun periaatteiden sisällyttämiseen päätöksenteossa ja päätösten toteuttamisessa. Näihin periaatteisiin kuuluu vastuullisuus, avoimuus, eettinen toiminta sekä sidosryhmien etujen kunnioittaminen, oikeusvaltio, kansainväliset yhteiskuntasäännöt ja ihmisoikeudet. Näitä kutsutaan myös Merivaaran eettisiksi säännöiksi (Merivaara Code of Conduct).

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää